top of page

Ik wil graag een persoonlijk moment met jullie delen over het hebben van een visie als ondernemer en de uitdagingen die daarbij komen kijken.


Het is heel bijzonder dat ik al jarenlang een duidelijke visie heb gehad, zelfs toen maar weinig mensen erin geloofden. Ik heb met veel passie en toewijding aan mijn bedrijf gewerkt, ook al waren er momenten waarop het zwaar was.


En nu, na al die jaren van hard werken, beginnen mijn inspanningen eindelijk vruchten af te werpen. Plotseling krijg ik veel aandacht en willen mensen graag met me samenwerken. Het is een nieuwe dynamiek waar ik aan moet wennen.


Graag deel ik een paar persoonlijke tips met jullie over hoe ik hiermee omga:

1️⃣ Ik blijf trouw aan mijn visie, omdat deze gebaseerd is op wat ik geloof en niet op wat anderen willen. Ik vertrouw op mijn intuïtie en blijf vasthouden aan mijn eigen overtuigingen.


2️⃣ Ik kies zorgvuldig met wie ik samenwerk. Nu iedereen wil samenwerken, is het belangrijk om partners te selecteren die passen bij mijn visie en waarde kunnen toevoegen aan mijn bedrijf. Ik zeg ook 'nee' tegen samenwerkingen die niet bij me passen.


3️⃣ Ik blijf gefocust en behoud de controle. Het is verleidelijk om me te laten meeslepen door alle nieuwe kansen, maar ik blijf gefocust op mijn doelen en laat me niet afleiden. Ik behoud de controle en zorg ervoor dat nieuwe samenwerkingen in lijn zijn met mijn visie.


4️⃣ Ik sta open voor nieuwe ideeën en perspectieven. Hoewel ik trouw blijf aan mijn visie, ben ik ook bereid om te luisteren naar anderen, van hun ervaringen te leren en manieren te vinden om mijn visie te versterken.


5️⃣ En tot slot, ik vergeet nooit waar ik vandaan kom. Terwijl mijn succes groeit, blijf ik bescheiden en dankbaar voor degenen die me hebben gesteund, zelfs in tijden dat mijn visie nog niet door iedereen werd begrepen.


Ik hoop dat deze persoonlijke tips jullie kunnen inspireren en helpen om om te gaan met de veranderingen die jullie ervaren. Blijf trouw aan jezelf, blijf gefocust en laat je leiden door je eigen visie.


Bedankt voor jullie steun en ik wens jullie allemaal veel succes op jullie eigen ondernemersreis!


Sharing is caring 💜✨


39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page